Buitenschoolse opvang

Locaties

Hoonhorst (hoofdlocatie)

Lierderholthuis

Buitenschoolse opvang (bso) - voor kinderen van 4 tot 12 jaar

Voor uw kind wilt u een fijne en prettige opvang voor- en na schooltijd en tijdens studiedagen. Uw kind wil vooral veel vrije tijd en ontspanning na schooltijd. Wij doen ons uiterste best om een fijne en vertrouwde omgeving te creëren waar zij alle ruimte krijgen om zich te ontspannen. Uw kind wordt uitgedaagd om met activiteiten mee te doen, grenzen te verkennen, vrienden te maken, samen te leren spelen en vooral veel lol te maken. Uiteraard krijgt uw kind ook alle ruimte om even lekker te 'chillen'. We organiseren heel veel leuke activiteiten op het gebied van sport, cultuur en natuur. Denk hierbij aan een voetbaltoernooi, zumba-les, muziekles, schilderen of op pad met de boswachter; er is voor elk wat wils.Een tweede thuis

Wij vinden het heel belangrijk dat uw kind zich écht thuis voelt bij ons. Hier doen we ons uiterste best voor. Op elke locatie vindt u een gezellige en uitdagend ingerichte groepsruimte met verschillende speelhoeken waar uw kind alle mogelijkheden krijgt om samen met leeftijdsgenootjes de wereld te ontdekken. Op elke groep werken we met vaste pedagogisch medewerkers. Hij of zij leert uw kind goed kennen en weet wat het nodig heeft. Wanneer er sprake is van bijzonderheden dan bespreken we dit altijd met u, omdat u tenslotte het beste weet wat uw kind nodig heeft. Op deze manier creëren we een omgeving waar uw kind zich prettig en veilig voelt.


Locatie

De kinderen worden te voet of te fiets door onze pedagogisch medewerkers opgehaald. Dat is wel zo veilig. Voor uw kind is het extra gezellig, want hij of zij ontmoet leeftijdsgenootjes en zelfs klasgenootjes bij bso.


Kinderen die op de Linde in Laag Zuthem zitten worden vervoerd per auto.


BSO Smurfplanet Hoonhorst biedt opvang aan na schooltijd op:

Maandag van 12.00 - 18.00 uur

Dinsdag van 14.45 - 18.00 uur

Donderdag van 14.45 - 18.00 uur

Vrijdag van 12.00 - 18.00 uur


BSO Smurfplanet Lierderholthuis biedt opvang aan voor schooltijd (VSO)op Maandag, Dinsdag en Donderdag ochtend van 07.00-08.30 uur en na schooltijd (BSO) op Dinsdag en Donderdag van 14.30 - 18.00 uur. In de vakanties bieden de beide locaties opvang aan op de maandag, dinsdag donderdag en vrijdag van 8.00 - 18.00 uur. De mogelijkheid bestaat dat tijdens vakanties de BSO-locaties van Hoonhorst en Lierderholthuis worden samengevoegd.


Hier vindt u verdere informatie over de buitenschoolse opvang:

- Informatieboekje Hoonhorst
- Informatieboekje Lierderholthuis


unsplash